Artikler

Sådan finder du Marvel legetøj

Marvel er ét af de mest populære brands, når det kommer til action-figurer og superhelte. Både børn og voksne, drenge og piger, kan blive begejstrede over de mange karakterer og historier, firmaet gennem tiden har produceret.

Men for dig, der ikke interesserer dig for Marvel, kan det være svært at vide, hvad du skal vælge. Skal du finde en gave, og er det eneste på ønskesedlen noget fra Marvel, så kan du få hjælp her!

Hvem er hvem?

Der er hundredvis af karakterer i Marvels samling, og det er ikke altid nemt at vide, hvem er hvem. En hurtig googlesøgning kan hjælpe dig.

Marvels største konkurrent er DC, og for nogle er det meget vigtigt, at der er tale om det rigtige firma. Hvis du er i tvivl om, hvem en karakter er, så spørg i legetøjsbutikken eller på nettet, for at få hjælp eller et billede af dem.

De mest populære helte fra Marvel er Spiderman, Iron Man og Captain America, men også Black Panther og Black Widow er velkendte navne. Det kan være svært at finde rundt i, så spørg gerne en ekstra gang!

Marvels cinematiske univers

Det cinematiske univers hentyder til de film, Marvel producerer. Filmene adskiller sig fra tegneserierne på en lang række punkter, og mest iøjefaldende er karaktererne udseende. Karakterer som Hawkeye ser meget anderledes ud i filmene end i tegneserierne, og det er værd at huske på, hvis du skal købe en gave.

For små børn kan det fx være, de slet ikke er bekendt med tegneserierne. Så er det vigtigt at finde en action-figur eller andet merchandise, som kommer fra filmene. Kun sådan kan de genkende deres helte, og sådan undgår du bedst, at de bliver forvirrede eller skuffede.

Er Marvel kun for drenge?

Marvel er bestemt ikke kun for drenge: Selvom tegneserier i en lang periode stereotypt er blevet anset som noget, kun drenge interesserede sig for, så er der også mange rollemodeller for piger.

Black Widow, Shuri, Captain Marvel, Gamora og mange andre karakterer er stærke kvinder, som kan give piger deres egne helte at lege med. Det kan være en god måde at opmuntre pigerne og lade dem vide, at de kan være lige så stærke som drengene.

Det er også godt for små drenge at se, at piger også kan være helte. Sådan nedbrydes fordomme nemlig tidligt, og drengene kan vokse op med en ordentlig forståelse for deres medmennesker og kvinderne omkring dem.

Similar Posts