Artikler

Det er på tide med navnemærker i tøjet

Navneskilte i børnetøj er en nødvendighed for enhver forælder. Det kan være svært at holde styr på alle dine børns tøj, især når de begynder at blive ældre og begynder at miste ting oftere og oftere. Med navneskilte i deres tøj ved du altid præcis, hvad der tilhører dit barn – ikke flere tabte sokker eller skjorter! I dette blogindlæg vil vi diskutere de forskellige typer navneskilte, der findes til børnetøj, samt hvordan du sætter dem korrekt fast.

Forskel på mærker

Der findes to hovedtyper af navneskilte til børnetøj: stryge- og symærker. Navneskilte til strygning er de nemmeste at bruge, da de ikke kræver syning og kan sættes på på få minutter. De er dog ikke lige så holdbare som navneskilte, og de kan gå af efter nogle få vaske. Navneskilte med syning er derimod mere holdbare, men det tager lidt længere tid at sætte dem fast. Uanset hvilken type du vælger, skal du sørge for at følge instruktionerne nøje, så dit navneskilt bliver siddende.

Nu hvor du ved, hvilken type navneskilt du skal vælge, er det tid til at sætte det fast på dit barns tøj. Hvis du bruger et strygejern på navneskiltet, er det første skridt at forvarme strygejernet i henhold til anvisningerne på pakken. Når strygejernet er varmt, placeres navneskiltet på tøjet på det ønskede sted og trykkes fast ned i 30 sekunder. Lad tøjet køle helt af, inden du tager det på dit barn. Hvis du bruger et navneskilt, der kan syes fast, skal du starte med at tråde en nål med matchende tråd. Placer derefter navneskiltet på det sted, hvor du vil have det på tøjet, og sy det fast med små, jævne sting. Bind tråden af, når du er færdig, og klip eventuelt overskydende tråd af. Nu hvor du ved, hvordan du sætter navneskilte på tøjet, kan du mærke alle dine børns tøjstykker – så er det slut med at miste sokker og skjorter, der bliver væk.

Med navnemærker i tøjet har det altså aldrig været lettere at få styr på det forskellige børnetøj. Dette er altså praktisk og smart, både når du har flere børn, hvor det hurtigt kommer til at flyde med tøj. Men også når du skal hente dit barn i f.eks. børnehaven, hvor der i garderoben kan være et hav af forskelligt tøj – og måske endda noget af samme slags eller af samme model, hvor navnemærker virkelig kan hjælpe dig!

Similar Posts